U ZAGREBU OKUPLJENI ŠUJIČANI NA 30. TRADICIONALNOJ ŠUJIČKOJ VEČERI

admin
0 0
Read Time:33 Second

Svoju večer u Zagrebu imali su i Šujičani. Već 30.put okupili su se kako bi se prisjetili rodnoga kraja i njegovih ljudi. Takva veza je neraskidiva.

Ovu tradicionalnu “Donatorsku večer” organizirala je zaklada “dr.Franjo Nevistić” iz Zagreba, a sav prihod usmjeriti će za uređenje parka i izgradnju spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima iz Šujice koji će biti postavljen u blizini Hrvatskog doma “Stjepan Radić” u Šujici.

Ovu Šujičku večer posjetili su i načelnik općine Tomislavgrad te predsjednik Vlade HBŽ Ivan Vukadin koji ističu važnost iseljenika i onih koji su ostali u rodnom mjestu. Više o Šujičkoj večeri u prilogu:

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Obavijest korisnicima usluga veterinarskih stanica s područja općine Tomislavgrad

Obavještavaju se korisnici usluga veterinarskih stanica s područja općine Tomislavgrad da račune (liječenje domaćih životinja i osjemenjavanje krava) od strane veterinarskih stanica, mogu dostaviti najkasnije do 20.12. 2023. godine. Pravo na sufinanciranje imaju poljoprivredna gospodarstva na području općine Tomislavgrad koja su upisana u Registar poljoprivrednih gospodarstava i Registar klijenata koji […]

Pretplatite se