FRIZERI S VELIKIM SRCEM POMAŽU ONIMA KOJIMA JE NAJPOTREBNIJE

admin
0 0
Read Time:47 Second

S namjerom da i oni daju svoj doprinos onima koji je to potrebnije 11 frizera iz Posušja i Širokog Brijega organiziralo je “Božićno humanitarno šišanje” u caffe baru “Emporio” u Posušju, a pravila su jednostavna ošišate se i platite koliko želite.

Mnogima frizura nije bila prioritet a motiv je svima isti – POMOĆI. Cilj ove humanitarne akcije je pomoći onima kojima je potrebno da bi svi bili sretni i zadovoljni za božićne blagdane.

Red za čekanje frizure bio je dug to nikome nije predstavljalo problem jer su svi bili sretni što su sudjelovali u ovako humanitarnoj akciji. Ova hvalevrijedna akcije traje već četiri godine a na ovogodišnjem humanitarnom šišanju tražila se i stolica više.

Organizator ovog humanitarnog čina je Željko Lončar koji nam je otkrio kako je došao na ovu hvalevrijednu ideju te da će prikupljeni novac ići za potrebite u ovo predblagdansko vrijeme u Posušju i Širokom Brijegu.  Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Hrvatska noć u Frankfurtu 2023.

U Frankfurtu se održala Hrvatska noć, najveće okupljanje Hrvata u iseljeništvu. Na koncertu su nastupali: Petar Grašo, Prljavo kazalište, Jelena Rozga, Mate Bulić, Zlatko Pejaković, Crvena jabuka, Miroslav Škoro, Mladen Grdović, Siniša Vuco i Jole. Predrupa su Dukati, a glazbeni program okupio je preko 13 tisuća ljudi. Tisuće hrvatskih iseljenika […]

Pretplatite se