NA 24. SJEDNICI VLADE ŽZH NIZ PROGRAMA RADA MINISTARSTAVA ZA 2024. GODINU

admin
0 0
Read Time:30 Second

Na 24. sjednici Vlade Županije Zapadnohercegovačke programi rada Ministarstava za 2024. godinu. Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi u idućoj godini očekuje digitalizacija sustava barem u zdravstvu te kroz istu suradnja s privatnim ustanovama.

Kurikularna reforma u prvim i šestim razredima osnovne škole te u prvom razredu Gimnazije trebala bi biti implementirana u sustav od sljedeće školske godine, a u pravosuđu bez konkretnih poteza.

Premijer Vlade Županije Zapoadnohercegovačke Predrag Čović sudjelovao je na Političkom forumu u Briselu a sastao se i s Johannom Sattlerom, visokim predstavnikom Europske unije u Bosni i Hercegovini. Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Obitelji s jednom minimalnom plaćom za pokrivanje osnovnih mjesečnih troškova nedostaje 2359 KM

Sindikalna potrošačka košarica koju je Savez samostalnih sindikata BiH izračunao za studeni iznosi 2954,80 KM, samo za hranu trebalo je izdvojiti 1294,30 KM. Sindikalna potrošačka košarica koju je Savez samostalnih sindikata BiH izračunao za studeni iznosi 2954,80 KM. Prosječna plaća isplaćena u Federaciji BiH za rujan iznosila je 1260 KM. […]

Pretplatite se