Ivanković: Treba biti iskren i reći da smo zaslužili ovakav kraj

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second
Zrinjski i Aston Villa odigrali su 1:1 u utakmici posljednjeg 6. kola skupine E Konferencijske lige igranoj u četvrtak navečer u Mostaru.

”Plemići” su im za oproštaj od Europe otkinuli veliki bod, a svoj komentar nakon utakmice dao je i trener aktualnog prvaka BiH Mario Ivanković.

Maloprije sam rekao, mislim da smo zaslužili poslije duple krune, ulaska u grupu. Treba biti iskren i reći da smo zaslužili ovakav kraj. Prvenstveno igrači, kojima treba skinuti kapu za ove 32 utakmice. Polusezonu, koju nikad nijedan klub u Bosni i Hercegovini nije odigrao, rekao je Ivanković pa nastavio:

Došla im je nagrada ta sasvim zasluženo. Meni je bila čast što sam i ja bio tu, vodio te momke i što smo došli do tog nekog, možda i najvećeg rezultata u povijesti kluba.

Unai Emery, veliko trenersko ime i menadžer Aston Ville, pohvalno je govorio o Zrinjskom i popularnom Maki. Ivankoviću, naravno, to imponira.

Sigurno da znači. Mi smo i gore odigrali dobru utakmicu i primili gol u zadnjoj minuti. Imali su dosta šansi, ali igrači su dali zadnji atom. Tako smo i danas ušli u utakmicu s tim da smo puno bolje radili defanzivni blok, da smo sveli njihove šanse na minimum, istaknuo je trener Zrinjskog.

Kažem vam, kad daš sve od sebe, kad si maksimalno unutra, kad živimo jedan za drugog, kada je atmosfera dobra, dođe ta nagrada. Mi smo je danas dočekali i sasvim zasluženo došli do tog boda, zaključio je Ivanković.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Od sljedeće godine zamjena kuna moguća samo u HNB-u

Od 1. siječnja 2024. poslovne banke, Financijska agencija (Fina) i Hrvatska pošta prestaju pružati uslugu zamjene kune, pa će se tako novčanice i kovanice kune moći zamijeniti isključivo u Hrvatskoj narodnoj banci (HNB), podsjetili su u petak iz središnje banke. “Prilikom zamjene kune u euro u HNB-u neće biti ograničenja […]

Pretplatite se