Operativna akcija MUP-a HBŽ “Mir i Dobro 2023 godine”

admin
0 0
Read Time:51 Second

Povodom nastupajućih blagdana i praznika (katolički Božić, Nova godina, pravoslavni Božić i Nova godina) na temelju prosudbe i dosadašnjeg praćenja stanja na terenu za očekivati je porast broja prekršaja narušavanja javnog reda i mira, posebice pucanja iz vatrenog oružja i uporabe raznih pirotehničkih sredstava, porast broja prometnih nezgoda, stvaranja prometnih gužvi i zastoja, porast broja izvršenja kaznenih djela i drugih oblika ugrožavanja osobne i imovinske sigurnosti građana.

U cilju kontinuiranog praćenja i sagledavanje sveukupne sigurnosne situacije na prostoru Županije i provođenja pojačanih mjera sigurnosti u vrijeme nadolazećih blagdana MUP Hercegbosanske županije provodi Operativnu akciju „Mir i Dobro 2023“.

Operativna akcija „Mir i Dobro 2023 godine“ trajat će od 18.12.2023. godine do 15.01.2024. godine.

Prema Zakonu o eksplozivnim tvarima pirotehnička sredstva za zabavu razreda II smiju se u maloprodaji prodavati samo osobama starijim od 18 godina i to u vremenu od 27. 12.  do 01. 01. “, pirotehnička sredstva za zabavu razreda II mogu rabiti i osobe mlađe od 18 godina, ali pod nadzorom roditelja ili skrbnika.

Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Jakirović: Dobili smo jednog od najtežih suparnika

Dobili smo jednog od najtežih suparnika kojeg smo mogli dobiti, premda niti ostali suparnici nisu slabi,” kazao je Dinamov trener Sergej Jakirović nakon što je ždrijeb spojio Dinamo i Real Betis u borbi za plasman u osminu finala Konferencijske lige. Zagrebački sastav će se za osminu finala Konferencijske lige boriti […]

Pretplatite se