Igrači Bayerna u tjedan dana postigli 20 golova!

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second
Nakon festivala golova u Kielu (6:1) i Lige prvaka protiv Zagreba (9:2), njemački rekordni prvaci jednostavno nastavljaju pobjeđivati, slaveći sljedeću veliku pobjedu samo nekoliko dana nakon visoke pobjede nad Dinamom u Münchenu.
Bild piše kako su Bavarci nekoliko sati nakon otvaranja Oktoberfesta upisali uvjerljivih 5:0 u Bremenu. Inače, trener Kompany je unaprijed dao dopuštenje za tradicionalni Oktoberfest posjet zvijezda Bayerna u nedjelju: “Ako igrač želi, može popiti pivo, nemam problema s tim. Glavno da su u ponedjeljak opet u formi!”
Bayern se uoči subotnje utakmice u Bremenu morao suočiti s dodatnim problemom prije samog početka: vratar Neuer, koji se ozlijedio protiv Zagreba, morao je prekinuti zagrijavanje zbog bolova u bedru, a Ulreich ga je u kratkom roku zamijenio na golu.
Posebno je impresionirao Michel Olise koji je ovoga ljeta došao iz Crystal Palacea za 51 milijun eura. Francuz je u posljednje tri utakmice zabio pet golova (prethodno jedan u Kielu, dva protiv Dinama iz Zagreba i dva Werdru).
U Bremenu je Olise sudjelovao u većini udaraca na gol (3 šuta na gol, 6 asistencija). Sveukupno, Bayern je zabio 20 (!) golova u tri utakmice ovog tjedna zahvaljujući najnovijoj pobjedi 5-0. To im je posljednji put pošlo za nogom u kolovozu 2021. pod vodstvom Juliana Nagelsmanna (3:2 protiv Kölna, 12:0 kod regionalnog ligaša Bremera, 5:0 protiv Herthe).
Bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

POTRES U BiH Podrhtavanje tla jačine 4,5 po Richteru

Potres jačine 4,5 stupnjeva prema Richterovoj ljestvici pogodio je Bosnu i Hercegovinu u nedjelju u 14:23 sati. Prema podacima Euromediteranskog seizmološkog centra (EMSC), epicentar potresa bio 41 kilometar sjeverozapadno od Zenice odnosno 15 kilometara zapadno od Blatnice. Potres se dogodio na dubini od 5 kilometara, a osjetio se najviše u […]

Pretplatite se