U Međugorju za novogodišnje praznike očekuju veći broj stranih gostiju

admin
0 0
Read Time:45 Second
Između božićnih blagdana i novogodišnjih praznika očekuje se izvanprosječna popunjenost kapaciteta u Međugorju, jer su se najavile velike hodočasničke grupe iz Italije, Njemačke, Austrije, Poljske i Hrvatske, kazao je Feni predsjednik Udruge turizma, hotelijerstva i iznajmljivača soba Mario Vasilj. Dodaje da trenutačno u Međugorju borave manje grupe hodočasnika.
“Trenutno vršimo pripreme za blagdane kada se očekuje veći priliv gostiju iz inozemstva i domaćih hodočasnika”, rekao je Vasilj. Kako su ranije najavili iz Međugorja, u nedjelju na Badnjak neće biti organizirane molitve krunice na Brdu ukazanja. Svete mise tijekom jutra su po ustaljenom rasporedu u 7, 8, 9:30, i 11 sati.
Večernji molitveni program u župnoj crkvi počinje krunicom u 17 sati, a sveta misa Badnje večeri je u 18 sati. Nakon mise bit će prikaz živih jaslica na platou ispred župne crkve. U 22,30 sati počinje molitveno bdijenje (klanjanje), a zatim slijedi sveta misa polnoćka u 24 sata.
bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Popularni njemački lanac supermarketa zatvara sve poslovnice

Revolucionarne promjene potresaju njemačku maloprodaju. Sve poslovnice ovog popularnog lanca supermarketa u Njemačkoj se zatvaraju. Odluka o likvidaciji podružnica označava kraj jedne ere. Zatvaranje posljednje još uvijek otvorene trgovine označava kraj ovog nekad uspješnog lanca supermarketa. Kako pišu njemački mediji, poslovnica Veganza na Warschauer Strasse u Berlinu odlazi u povijest. […]

Pretplatite se