Grupa osoba s teškoćama u razvoju KK Široki Brijeg uspješno položila za žuti pojas

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second
Karate klub Široki Brijeg u dvorani Pecara organizirao je polaganje za žuti pojas za grupu s teškoćama u razvoju.

Grupu vode treneri Robert i Antonija Šaravanja i Anamarija Skoko uz pomoć stručne suradnice Ane Medić.

Također i najmlađi članovi, njih 33, koje treniraju Toni Hrkać i Antonija Šaravanja, te sedam osoba s teškoćama u razvoju uspješno su položili za žute pojaseve.

Komisiju za polaganje činili su Anđelo i Ivan Kvesić, te Marin i Goran Hrkać.

Grupa osobe s teškoćama radi već aktivno tri mjeseca, a cijeli kolektiv kluba vrlo je sretan i ponosan na njih, njihovu volju, želju i sreću tijekom samih treninga u klubu. To je nešto što daje jednu plemenitu dimenziju više klubu, te su svojim sudjelovanjem u svim aktivnostima upotpunili klub, poručuju iz KK Široki Brijeg.

U sklopu polaganja uručena su priznanja za članove karate kluba Široki Brijeg koji su postigli vrhunske rezultate na međunarodnom nivou, a to su Iva Marić osvajačica zlata sa svjetske lige u Veneciji, te srebra s balkanskog prvenstva, Viktor Kvesić osvajač bronce s balkanskog prvenstva, te Valentino Slišković osvajač bronce sa balkanskog prvenstva.

Važno za naglasiti je i to da je Iva Marić izborila Europsko prvenstvo koje će se održati u veljači u Gruziji.

S ovim polaganjem karate klub Široki Brijeg zaključio je vrlo uspješnu godinu 2023. te svim članovima kluba, roditeljima, prijateljima kluba, simpatizerima želi Sretan i Blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu Novu 2024. Godinu, poručili su iz širokobriješkog kluba.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Kupuje se meso, vino, pripremaju kolači za Božić. Blagdanska košarica bit će skuplja od 10 do 15 posto, neki će potrošiti i 700 KM

“Božić dolazi s najljepšim pjesmama”, kažu stihovi, a uistinu se najljepše pjesme diljem BiH čuju na misama zornicama ovih dana. Božić je, najljepše vrijeme u godini. Blagdanske gužve već se osjećaju. Dolazak iseljeništva budi posebna sjećanja, oživljavaju se stare priče, pišu se nove uspomene. Nabava hrane i pića već je […]

Pretplatite se