Split Mostaru darovao kontejnere

admin
0 0
Read Time:37 Second
Splitska gradska tvrtka Čistoća Split darovala je mostarskoj komunalnoj tvrtki JP Parkovi i građanima Mostara 50 metalnih kontejnera od 1100 litara za odlaganje mješovitog komunalnog otpada. “Budući da se u Splitu takva vrsta kontejnera uklanja postavljanjem polupodzemnih spremnika, upotrebljivi metalni kontejneri otpremljeni su u Mostar.
Ova inicijativa rezultat je dogovora dvaju gradonačelnika, Ivice Puljka i Maria Kordića, te je nastavak prijateljske suradnje i pomoći Gradu Mostaru, koju Grad Split realizira putem svojih komunalnih tvrtki”, obavili su iz Grada, a prenosi Dalmatinski portal.
Nakon što je tvrtka Promet, modernizacijom svog voznog parka, donirala autobuse koji su značajno unaprijedili kvalitetu i učestalost javnog gradskoj prijevoza u Mostaru, suradnja se nastavlja donacijom komunalne opreme, koja će, vjeruju u Banovini, također biti na korist građanima Mostara.
bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Borac pao u Ljubuškom

Rukometaši Izviđača slavili su nad Banjalučanima u Ljubuškom 27:26. Momčad Irfana Smajlagića bolje je ušla u susret, ali nakon minute odmora koju je zatražio Toni Čolina, Skauti su “pojačali”. Prvi gol Ljubušaci su postigli u petoj minuti, kada je iz sedmerca precizan bio Dželilović, a prvi gol iz igre postigao […]

Pretplatite se