Bivši međugorski župnik zaplakao pred vjernicima nakon odluke Vatikana

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

U srcu Beča, kultna katedrala svetog Stjepana, također poznata kao Stephansdom, stoji kao svjedočanstvo stoljeća povijesti. U njoj se održava Međugorska molitva za mir u katedrali sv. Stjepana u Beču s kardinalom Christophom Schönbornom, Ivanom Dragičevićem i brojnim dojmljivim svjedocima vjere . Katedrala sv. Stjepana, koja je za mnoge ljude srce Beča, po 17. put otvorila je svoja časna vrata velikom međugorskom molitvenom pokretu za posebno poslijepodne i večer pune hvale, zahvale i molitve za mir u svijetu.

Bivši međugorski župnik fra Marinko Šakota, je jedan od sudionika a upravo tamo ga je zatekla radosna vijest o duhovnim plodovima Međugorja, prenosi na svom profilu novinar i teolog Ivan Ugrin.

Uz tekst je dodao:

Dobri moj fra Marinko, kako ne bi zaplakao, što je sve kao međugorski župnik morao podnijeti, kakve sve udarce, osobito od dugogodišnjeg biskupa mostarskog Ratka Perića, koji je doslovno krv pio fratrima i vidiocima kako bi zaustavio Gospina ukazanja. Baš me zanima kako se Perić sad osjeća, borio se svim silama protiv, a sad njegov nasljednik biskup Petar Palić potpisuje odluku Nihil obstat u prilog Međugorju. Priznao je Ratko kad je odlazio u mirovinu kako je izgubio bitke koje je vodio glede hercegovačkog slučaja i međugorskog fenomena. Bilo bi lijepo da se nakon ove vatikanske Note “Kraljica mira”, ispriča za sve one nevolje koje je priuštio mnogim dobrim ljudima, a jedan od njih je fra Slavko Barbarić kojem je svojim agresivnim pritiskom “priuštio” i smrt na Križevcu.

A njegovi prijatelji su nadodali: Dragi moj susjed, cijeloga je sebe davao u Međugorju. Nadam se kako će doživjeti i cjelovito priznanje!

Čapljinski portal

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Marin Čilić plasirao se u četvrtfinale

Hrvatski tenisač Marin Čilić (35) plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Hangzhouu nakon što je u 2. kolu svladao Japanca Yoshihita Nishioku sa 6:4, 6:1 za samo sat i devet minuta igre. Čilić je ovom pobjedom spojio dva uspjeha na nekom ATP turniru još od rujna 2022, piše Hina. […]

Pretplatite se