Marin Čilić plasirao se u četvrtfinale

admin
0 0
Read Time:45 Second

Hrvatski tenisač Marin Čilić (35) plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Hangzhouu nakon što je u 2. kolu svladao Japanca Yoshihita Nishioku sa 6:4, 6:1 za samo sat i devet minuta igre. Čilić je ovom pobjedom spojio dva uspjeha na nekom ATP turniru još od rujna 2022, piše Hina.

Nakon izjednačenog ulaska u dvoboj, oba su igrača čvrsto držala svoj servis u prvih šest gemova, prvi je pokleknuo Čilić koji je serijom grešaka izgubio svoj početni udarac u sedmoj igri. No, to kao da je pokrenulo Međugorca, koji će za devet dana napuniti 36 godina, jer je krenuo u seriju od čak osam gemova zaredom kojom je preokrenuo situaciju u prvom setu kojega je dobio sa 6:4 te poveo s nedostižnih 5:0 u drugom.

Čilić će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz dvoboja prvog nositelja Danca Holgera Runea i Japanca Yasutake Uchiyame.

 

Hercegovina info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Vrhbosanska nadbiskupija prikuplja pomoć za stanovništvo poplavljenih područja srednje Europe

U svim župnim i filijalnim crkvama na području Vrhbosanske nadbiskupije u nedjelju, 29. rujna, pod svetim misama skupljat će se dodatna milostinja kao vid pomoći za stanovništvo zemalja srednje Europe koje je pogođeno poplavama. Kako je navedeno u dopisu iz Ordinarijata župnici i župni upravitelji trebaju vjernike s ovom odredbom […]

Pretplatite se