Široki u završnici razbio Slogu

Domagoj
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second
Nogometaši Širokoga Brijega pobijedili su Slogu iz Doboja 3:0 u susretu 17. kola Premijer lige BiH igranom u nedjelju navečer na stadionu Pecara.

Iako su Širokobriježani očekivali tvrdu utakmicu protiv Sloge, u prvih 15 minuta susreta na terenu se nije dogodilo ništa značajno.

Prva velika šansa na utakmici bila je u 19. minuti susreta. Vukoja je nakon povratne lopte ostao sam na 16 metara, no pucao je visoko preko gola gostiju.

Ćavar je dodao Lukiću koji je otišao sam pred Dabića, ali njegov udarac obranio je golman Sloge.

Gosti su se probudili u drugom poluvremenu. Krstovski se u 48. minuti našao u dobroj prilici, ali golman domaćih je obranio njegov udarac.

Nisu ni Širokobriježani mirovali. Pokušavali su doći do gola preko Pejića i Vukoje, a to im se sve isplatilo u 64. minuti.

Lukić je na asistenciju Bagarića zabio za vodstvo Širokog, ali to nije bilo sve za ovaj susret.

Izvrsna ekipa Širokog u samo dvije minute uspjela je postići još dva pogotka. U 78. minuti Lovrić je pogodio na asistenciju Valenčića, a za visokih 3:0 pogodio je Bagarić na asistenciju Vukoje.

 

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ovako možete provjeriti je li vam mobitel hakiran

Bez obzira na to koji uređaj koristili, nema potpune sigurnosti te uvijek postoji mogućnost da se vaše računalo, tablet ili telefon zarazi s nekim malicioznim softverom. Općenito se smatra kako su Appleovi telefoni sigurniji od Androida (s tim se ne bi složio Jeff Bezos čiji je iPhone zaražen putem videoporuke […]

Pretplatite se