Vrhbosanska nadbiskupija prikuplja pomoć za stanovništvo poplavljenih područja srednje Europe

admin
0 0
Read Time:40 Second

U svim župnim i filijalnim crkvama na području Vrhbosanske nadbiskupije u nedjelju, 29. rujna, pod svetim misama skupljat će se dodatna milostinja kao vid pomoći za stanovništvo zemalja srednje Europe koje je pogođeno poplavama.

Kako je navedeno u dopisu iz Ordinarijata župnici i župni upravitelji trebaju vjernike s ovom odredbom upoznati na nedjeljnim euharistijskim slavljima 22. rujna, a prikupljena sredstva predati u Ekonomat nadbiskupije najkasnije do 31. listopada 2024. koja će preko Caritasa BiH biti poslana Caritasu Internationalis.

– Uz izraze ljudskog suosjećanja i duhovne blizine svima koji su na bilo koji način pogođeni još jednom prirodnom nepogodom, te uz molitve za duše poginulih i za sve koji za njima žale ovom akcijom vjernici Vrhbosanske nadbiskupije pružit će i konkretnu podršku ljudima u potrebi – navodi se u priopćenju Vrhbosanske nadbiskupije, prenosi Fena.

 

 

Večernji list

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

FUP-u nedostaje 120 policajaca

Federalna uprava policije raspisala je javni natječaj za prije policijskih službenika u činu policajac i mlađi inspektor. FUP-u je potrebno 120 policajaca, od kojih će 70 biti angažirano u Jedinici za zaštitu osoba i zgrada, a 50 u Specijalnoj policijskoj jedinici, prenosi Avaz. 24 mlađa inspektora očekuju radna mjesta u […]

Pretplatite se