U ŽUPANIJI ZAPADNOHERCEGVAČKOJ NAPRAVLJENI PRVI KORACI KA DUALNOM OBRAZOVANJU

admin
0 0
Read Time:44 Second

 

Suradnja Srednjih strukovnih škola i gospodarstvenika nužna je za budućnost u cijeloj BiH. Prvi koraci ka suradnji napravljeni su u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Tim povodom je u hotelu Otok u Grudama u četvrtak održan okrugli stol na kojem su, između ostalih, sudjelovali gospodarstvenici, ravnatelji škola te predstavnici resornog županijskog ministarstva.

Nakon radnog dijela sastanka, sudionicima su se pridružili predsjednik Vlade ŽZH Predrag Čović s ministrima kao i veleposlanica Austrije u BiH Ulrike Hartman.

Srednja strukovna škola Posušje već ima primjere takve suradnje.  Ovakvih i sličnih okruglih stolova na temu reforme srednjeg strukovnog obrazovanja, kako su najavili iz Ministarstva, bit će još. Kažu da si ne žele zadavati rokove, ali ističu da se radi punom parom te da je većina kapaciteta usmjerena na ovu veliku reformu obrazovanja. Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Dan neovisnosti BiH: Službeno ga obilježava 51% države

Danas 1. ožujka, obilježava se Dan neovisnosti BiH odnosno 32. godišnjica referenduma o neovisnosti, koji se održao 29. veljače i 1. ožujka 1992. godine, kada se više od dvije trećine bh. građana izjasnilo za demokratsku i neovisnu BiH. Referendum za neovisnost Bosne i Hercegovine održan je na preporuku Arbitražne komisije […]

Pretplatite se