Facebook prati što otvarate na webu

admin
0 0
Read Time:48 Second
Facebook sada ima opciju na svojoj mobilnoj aplikaciji koja prati sve web stranice koje ste posjetili na platformi u posljednjih 30 dana.

Ova opcija je automatski uključena, ali je možete isključiti. Facebook korisnici dobivaju obavijest o ovoj opciji kad pristupe aplikaciji, a značajka se postupno uvodi globalno.

Kada je aktivirana, ova opcija sprema popis web stranica koje ste posjetili putem Facebook mobilnog preglednika u posljednjih 30 dana. Važno je napomenuti da ova postavka ne uključuje veze iz razgovora na Messengeru, prenosi Bajtbox.com.

Međutim, postoji zabrinutost za privatnost. Facebook može koristiti vašu povijest veza kako bi vam slao ciljane oglase na svojim platformama. Ako želite isključiti ovu postavku, otvorite bilo koji link unutar aplikacije, pokrenite Facebook mobilni preglednik, dodirnite izbornik s tri točke i odaberite Postavke preglednika. Tamo možete isključiti ”Povijest veza”.

Važno je napomenuti da će Facebook odmah izbrisati vašu povijest veza kad isključite ovu postavku, ali može proći do 90 dana da se potpuno obriše popis vaših veza.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Konačno stižu temperature primjerene zimi

Nakon neobično proljetnog vremena, konačno stiže prava zima, i to već od idućega tjedna. Od 7. siječnja hladni val donosi zimske temperature, snježne padaline većem dijelu zemlje, a nakon njih i nešto jače jutarnje minuse, kazali su iz BH Meteo dodavši kako snijega neće biti puno, a ni zahlađenje nije “spektakularno”, […]

Pretplatite se