Reprezentacija BiH izborila polufinale na Paraolimpijskim igrama

admin
0 0
Read Time:36 Second
Reprezentacija BiH u sjedećoj odbojci pobijedila je Francusku rezultatom 3:0 u meču trećeg kola grupe A Paraolimpijskih igara i s prvog mjesta se plasirala u polufinale. Bosna i Hercegovina je prvi set dobila s 25:12, u drugom je bolja s 25:13, a u trećem s 25:15.
Prethodno je reprezentacija BiH slavila protiv Egipta rezultatom 3:1 i Kazahstana s 3:2. Izabranici Ifeta Mahmutovića će u polufinalu igrati protiv Irana ili Njemačke, piše BHRT.
Iran i Njemačka će u utorak u međusobnom duelu odlučiti koja će reprezentacija biti prva u grupi B. Iz naše grupe u polufinale ide i Egipat. Polufinale je na rasporedu 5. rujna. Dan kasnije se igraju dueli za prvo i treće mjesto.
Bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Hercegovački ćupter, Semberski kupus, Fojnički krumpir i Repovački sir zaštićeni bh. proizvodi

Nakon okončanog postupka registracije u skladu s Pravilnikom o sustavima kvalitete za prehrambene proizvode, četiri tradicionalna bosanskohercegovačka proizvoda upisana su u Registar oznaka podrijetla i oznaka zemljopisnog podrijetla u Bosni i Hercegovini, koji vodi Agencija za sigurnost hrane Bosne i Hercegovine, prenosi Fena. “Hercegovački ćupter”, “Semberski kupus” i “Fojnički krumpir” […]

Pretplatite se