U Čapljini uhićena osoba, pronađeno 28 stabljika Cannabisa

admin
0 0
Read Time:50 Second

U okviru operativne akcije kodnog naziva „Roso“, službenici Federalne uprave policije su na području Čapljine uhitili jednu osobu inicijala I.R. (1984.) iz Mostara, zbog krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“. Prilikom pretresa pronađeno je 28 stabljika Cannabisa, vaga za precizno vaganje i jedan pištolj.

Tijekom akcije, koja je provedena na području grada Čapljina u cilju sprječavanja proizvodnje i stavljanja u promet opojne droge, pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije, a na osnovu naredbe Općinskog suda u Čaplina, izvršeno je pretresanje osobe, stana, kuće i motornog vozila.

Uhićena osoba I.R. se sumnjiči da je na području HNŽ, grada Čapljina, tijekom 2023. godine, neovlašteno proizvodila i nabavljala opojnu drogu Cannabis koju je u stanu gdje boravi pripremala i pakirala radi daljnjeg stavljanja u promet trećim osobama, te su tom prilikom pronađeni i drugi predmeti koji potiču ili se dovode u vezu sa predmetnim krivičnim djelom.

Uhićena osoba će biti predata u nadležnost Županijskog tužiteljstva HNŽ, saopćeno je iz FUP-a.

Večernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Zvijezda ”Ludih 70-ih” osuđena na 30 godina zatvora zbog silovanja

Američki glumac Danny Masterson (47) osuđen je na 30 godina zatvora do doživotne robije zbog silovanja dviju žena, prenose američki mediji. Zločin se dogodio prije 20 godina. Sutkinja Višeg suda u Los Angelesu Charlaine Olmedo izrekla je kaznu 47-godišnjoj zvijezdi serije Lude 70-e nakon što je odbacila zahtjev obrane za […]

Pretplatite se