HKK Tomislav dobio još jednog generalnog sponzora i promijenio ime u HKK Tomislav Jako Bau

Domagoj
0 0
Read Time:45 Second

Jako-Bau und Verputz GmbH i HKK Tomislav potpisali su sponzorski ugovor na dvije godine, gdje će navedena tvrtka zajedno s Općinom Tomislavgrad i Ministarstvom znanosti, prosvjete kulture i športa biti generalni sponzor ovome košarkaškom klubu.

HKK Tomislav nosit će naziv HKK Tomislav Jako Bau u svim službenim i neslužbenim natjecanjima. IZ HKK Tomsilav zahvaljuju poduzeću Jako-Bau und Verputz GmbH što su prepoznali entuzijazam i potrebu da se lokalni košarkaški klub financijski stabilizira i na taj način podigne na jednu višu razinu.

Inače, Jako-Bau und Verputz GmbH osnovala su dvojica Duvnjaka: Jakov Kukić i Jakoslav Matić koji žive i rade u Njemačkog gdje poduzeće i posluje. Ovim putem vodstvom HKK Tomislav Jako Bau iskreno se zahvaljuje u nadi da će kroz dvije godine opravdati njihovo povjerenje i napraviti još jedan iskorak u financijsko-organizacijskom funkcioniranju ovoga kluba, objavljeno je na Facebook stranici HKK Tomislav Jako Bau.

 

Tomislavcity.com/protv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Liga Hercegovine: U finalu Centar 2 i Lijeva Obala

Lijeva Obala (Široki Brijeg) i Centar 2 (Mostar) večeras će odlučiti o pobjedniku Lige Hercegovine u malom nogometu koja se ove godine održava u Stocu. U napetoj utakmici između Čitlučana i predstavnika Širokog Brijega igrač odluke bio je Pero Ševo s čak 4 gola, za konačnih 5:1.  Protivnik u finalu bit će im […]

Pretplatite se