Rukometašima Hrvatske bod protiv Austrijanaca

admin
0 0
Read Time:59 Second

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u susretu je 2. kola skupine B na Europskom prvenstvu u Mannheimu protiv Austrije igrala 28-28 (14-12).

Iako je Hrvatska uraganski krenula u susret i povela sa 5-1, pokazalo se kako je Austrija vrlo težak suparnik.

Sredinom drugog poluvremena Austrijanci su uspjeli čak i povesti sa 19-18, ali izabranici Gorana Perkovca ipak su uspjeli preokrenuti i golom Filipa Glavaša stigli i do 28-25 četiri minute prije kraja.

No, u samoj završnici Hrvatska je odigrala loše u napadu, izgubila dvije nepotrebne lopte pa je Austrija uspjela spasiti bod.

Mario Šoštarić sa šest i Veron Načinović s pet golova bili su najefikasniji kod Hrvatske, dok je Mikola Bilik sa sedam pogodaka predvodio Austriju.

Posebno brine ozljeda Ivana Martinovića, radi se o ramenu.

U prvom nedjeljnom susretu ove skupine Španjolska je svladala Rumunjsku sa 36-24.

Nakon dva kola Hrvatska je na vrhu skupine s tri boda koliko ima i druga Austrija, dok je Španjolska treća s dva boda, a na dnu je Rumunjska bez bodova.

Hrvatska će u 3. kolu u utorak, 16. siječnja od 18 sati igrati protiv Rumunjske, dok će Austrija i Španjolska igrati od 20.30.

Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Evo kada i protiv koga Hrvatska igra finale Europskog prvenstva

Nema sumnje da će Hrvatska ima glasnu podršku navijača koji će barakude gurati do drugog zlata zaredom na europskim prvenstvima. Hrvatska vaterpolska reprezentacija svladala je Mađarsku i plasirala se u finale Europskog prvenstva koje se igra u Hrvatskoj. Protivnik će im biti Španjolska koja je ranije pobijedila Italiju. Finale se […]

Pretplatite se