Evo kada i protiv koga Hrvatska igra finale Europskog prvenstva

admin
0 0
Read Time:41 Second

Nema sumnje da će Hrvatska ima glasnu podršku navijača koji će barakude gurati do drugog zlata zaredom na europskim prvenstvima.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija svladala je Mađarsku i plasirala se u finale Europskog prvenstva koje se igra u Hrvatskoj. Protivnik će im biti Španjolska koja je ranije pobijedila Italiju.

Finale se igra u utorak u 20:15 na bazenu Mladosti u Zagrebu. Nema sumnje da će Hrvatska ima glasnu podršku navijača koji će barakude gurati do drugog zlata zaredom na europskim prvenstvima.

Za Španjolsku je ovo četvrti plasman u finale u povijesti EP-a, ali još nikada nije bila prvak. Gubila je finala 1991. od tadašnje Jugoslavije, 2018. od Srbije te 2020. od Mađarske.

Hrvatska je dva puta bila europski prvak, 2010. i 2022. godine. Oba puta su bili domaćini turnira.

Večernji.ba Foto: Pixsell

 

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Upozorenje mehaničara: Ako osjetite ovaj miris, napustite auto

Miris goriva može biti indikacija da postoji curenje u sustavu goriva koje može imati razorne posljedice. Automehaničar Scotty Kilmer pozvao je vozače benzinaca i dizel motora da “odmah izađu iz automobila” ako osjete specifičan miris tijekom vožnje. Ako osjetite miris goriva dok ste za volanom, to nije dobar znak i […]

Pretplatite se