Niko Kovač dobio otkaz, više nije trener Wolfsburga

admin
0 0
Read Time:39 Second

NIKO KOVAČ više nije trener Wolfsburga, potvrdio je klub. Wolfsbuerg je, podsjetimo, u 26. kolu Bundeslige izgubio kod kuće od Augsburga 3:1 i nastavio katastrofalan niz od 11 utakmica bez pobjede. Njemački novinari tjednima su kritizirali hrvatskog stručnjaka, a sad je njegovom smjenom reagirao i klub.

Direktor kluba Marcelk Schäfer obavijestio je Kovača o rastanku u subotu navečer. S prvim trenerom klub napuštaju i njegovi pomoćnici, Robert Kovač i Aaron Briggs.

“Nakon poraza od Augsburga i analize igre i trenutačne situacije donijeli smo odluku o raskidu suradnje. Žalimo zbog takvog razvoja događaja, ali vjerujemo da je ovo ispravan potez kojim će momčad dobiti potreban impuls. Zahvaljujemo Niki Kovaču, njegovom bratu Robertu i Aaronu Briggsu i želimo im sve najbolje u budućnosti na osobnom i profesionalnom planu”, rekao je Schäfer.

index.hr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ležište litija u BiH – blagodat ili katastrofa?

Na brežuljcima sjeveroistočne Bosne lokalna zajednica razapeta je između straha od ekološke tragedije i nade u bogatstvo iz golemih ležišta minerala ključnih za zelenu tranziciju, strateški cilj EU. Područje oko Lopara leži na procijenjenih 1,5 milijuna tona litijeva karbonata, 94 milijuna tona magnezijeva sulfata i 17 milijuna tona bora. Tvari […]

Pretplatite se