Suspendiran je stadion Poljud! Povjerenstvo donijelo odluku nakon divljanja Torcide

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Dan nakon incidenta oglasio se Hrvatski nogometni savez čije priopćenje prenosimo u cijelosti, a odlučili su suspendirati stadion Poljud.

Nakon još jedne pobjede Dinama protiv Hajduka (0:1), ovog puta u polufinalu hrvatskog kupa na Poljudu je na teren upala bijesna Torcida i napravila kaos, a nakon toga su se neredi nastavili po gradu Splitu. Dan nakon incidenta oglasio se Hrvatski nogometni savez čije priopćenje prenosimo u cijelosti, a odlučili su suspendirati stadion Poljud.

– Povjerenstvo za natjecanje SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa donijelo je odluku o suspenziji Gradskog stadiona Poljud za odigravanje svih utakmica seniorske momčadi HNK Hajduk do konačne odluke Disciplinske komisije Hrvatskog nogometnog saveza.

Povjerenstvo je odluku donijelo na temelju zapisnika utakmice i izvješća časnika za sigurnost s utakmice polufinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa između Hajduka i Dinama, odnosno članka 66. stavak 4. Disciplinskog pravilnika HNS-a.

Uvidom u zapisnik i izvještaj sa spomenute utakmice časnika za sigurnost utvrđeno je da je minutu nakon završetka iste došlo do neovlaštenog ulaska dijela domaćih navijača sa sjeverne tribine na teren i sukoba istih s policijskim službenicima, a izgredi su nastavljeni i poslije spomenutog incidenta, na tribinama i u široj zoni stadiona, čime su se stekli uvjeti iz članka 66. stavak 4. Disciplinskog pravilnika HNS-a – objavili su iz saveza.

Večernji.ba Foto: Pixsell

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Krišto s Orbanom o unapređenju suradnje i europskom putu BiH

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto razgovarala je u četvrtak u Sarajevu s premijerom Mađarske Viktorom Orbanom o unapređenju bilateralne suradnje i europskom putu BiH. Tijekom susreta istaknuto je da je bilateralna suradnja prijateljskih zemalja dobra i da postoji značajan prostor i potreba za povećanjem robne razmjene. Pozdravljen je rad […]

Pretplatite se