Požar u Mostaru došao do parkinga i automobila stanara

admin
0 0
Read Time:40 Second

U mostarskom naselju ‘Dolina sunca’ došlo je do požara koji se aktivirao i proširio sve do parkinga u naselju i vozila stanara.

Kako smo na licu mjesta vidjeli požar su gasila tri vatrogasna vozila s više pripadnika Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar. Širenju vatre pogodovala je jaka bura koja puše u južnom dijelu grada.

Pri gašenju požara vatrogascima su u pomoć priskočili i stanari obližnjih zgrada.

Vatrogasci prisutni na terenu za hercegovina.info su prokomentirali i apelirali na građane da savjesno rukuju smećem jer se u blizini nalaze veće količine otpada i da se može često vidjeti kako netko pali predmete od sekundarnih sirovina što vrlo lako može dovesti do požara većih razmjera.

Mostarskim vatrogascima je ovo druga intervencija na istoj lokaciji, a u prvom izlasku su gasili požar oko obližnje tvrtke ‘Drvosječa’.

Hercegovina.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

LJUBUŠKI/MOSTAR: Porezni inspektori zapečatili 14 objekata i napisali 150.000 KM kazni

Inspektori Porezne uprave Federacije BiH – županijskih poreznih ureda Mostar, Novi Travnik, Zenica, Ljubuški i Goražde su od 23. do 27. srpnja 2024. godine izvršili 64 inspekcijska nadzora kojim su bili obuhvaćeni porezni obveznici koji obavljaju različite uslužne djelatnosti. Kontrole su izvršene u tijeku radnog dana, ali i u dane […]

Pretplatite se