Nemoćni Livaković se ispričao navijačima

admin
0 0
Read Time:44 Second
Ne stišava se bura nakon europskog debakla Fenerbahčea. Na gostovanju kod Nordsjaellanda primili su čak šest komada, a poraz je mogao biti kudikamo teži da nisu imali Dominika Livakovića na vratima.
U deset godina profesionalne karijere Livaković nikad nije primio šest komada na jednom susretu, zbog čega je potpuno izgubio živce. Nije mogao vjerovati što se događa s obranom koja je puštala na sve strane. “Što vam je danas”, zapitao se Livaković, koji je u nekoliko navrata urlao na svoje suigrače.
Danci su stvarali priliku za prilikom, zbog čega je Livaković ostao na streljani. Ukupno je upisao šest obrana, ali na žalost turske momčadi nije mogao ništa napraviti, piše Gol.hr. Zbog teškog poraza more kritika slilo se na račun turske momčadi, no Livaković je pokazao veličinu nakon utakmice, otišao do tribine s navijačima Fenerbahčea i ispričao im se za poraz, pišu turski mediji.
bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ovo je jedina zemlja Europske unije koja ima više podstanara nego vlasnika stanova

Kada su stanovi i kuće u pitanju, Njemačka je i dalje jedina zemlja Europske unije koja ima više podstanara nego vlasnika. Prema statističkim podacima Eurostata, udio vlasnika u Njemačkoj pao je sa 49 na 47 posto prošle godine. U Austriji, koja ima drugu najnižu stopu vlasništva, taj udio je također […]

Pretplatite se