Hrvatska se plasirala na final4 UEFA Lige Nacija

Domagoj
0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

Hrvatska je u Beču večeras savladala vrlo dobrog domaćina Austriju rezultatom 3:1 i tako se plasirala na završni turnir Lige nacija koji će se igrati dogodine u lipnju.
Za Hrvatsku je sve počelo idealno, u šestoj minuti nakon kombinacije s Nikolom Vlašićem Hrvatsku u vodstvo dovodi kapetan Luka Modrić. Nažalost, nakon samo 3 minute dolazi hladan tuš, Baumgartner pogađa za 1:1.

Prvo poluvrijeme je proteklo bez velikih šansi, a i to malo šansi imala je Austrija. Prvi dio utakmice obilježila je i ozljeda Marcela Brozovića koji je igru napustio u 18. minuti, a umjesto njega je u igru ušao Lovro Majer.

Drugo poluvrijeme donosi nešto drugačiji raspored snaga na terenu, Hrvatska je zavladala posjedom, brzom igrom, što je na kraju donijelo plod. Na sjajan centaršut Perišića Livaja pogađa za 2:1,  a točku na i postavlja Dejan Lovren nakon ubačaja Lovre Majera.

 

Ovim rezultatom Hrvatska je osvojila skupinu s 13 bodova te se tako plasirala na final4 ovog natjecanja. Final4 se igra u lipnju iduće godine.
Veseli nas činjenica da su oni koji su na neki način bili pod upitnikom za Katar – Livaja i Lovren, svojim golovima osigurali vizu za Svjetsko prvenstvo.

“U drugom poluvremenu smo stabilizirali igru, krenuli igrati svoj nogomet i na taj način smo dolazili u šanse koje smo na kraju znali iskoristiti. Treba ostati hladne glave i bez euforije pristupiti idućim izazovima”, rekao je kapetan hrvatske Luka Modrić nakon susreta s Austrijom.

Iduća utakmica koja Vatrene očekuje je ona sa Saudijskom Arabijom, 16.11., pred samo Svjetsko prvenstvo.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Obitelj Krstić je žrtva utrkivanja Mercedesa i BMW-a? Četvrti poginuli je poduzetnik Mate Primorac

U prometnoj nesreći kod Mostara, kako smo izvijestili, poginule su četiri osobe. Tri žrtve su iz obitelji Krstić – bračni par i njihov maloljetni sin. Teško je ozlijeđena i četvrta članica te obitelji – trogodišnja djevojčica koja je životno ugrožena. Sarajevski Klix piše da su članovi obitelji Krstić, koji su […]

Pretplatite se