NIKOLA RAGUŽ O AKTUALNOJ POLITIČKOJ SITUACIJI U BiH, MILANOVIĆU, DOMOVINSKOM POKRETU I IZBORIMA

admin
0 0
Read Time:52 Second

Nakon press konferencije koju je Hrvatska stranka prava organizirala u Mostaru porazgovarali smo s Nikolom Ragužom predsjednikom stranke. Naime, na sastanku su donesena 4 zaključka.

HSP BiH podržava integritet izbornog procesa odnosno poštene izbore. Vidimo da međunarodna zajednica gura ove izmjene izbornog zakona i izvjesno je da će se one i nametnuti, priopćili su iz Hrvatske stranke prava BiH (HSP BiH). Kako navode, traže da se jasno zna tko će i kako raspolagati s osobnim podacima koji će biti skenirani. “Zanima nas tko će kontrolirati glavni server, da ne dođemo u situaciju da nije bitno tko glasa nego tko broji te da ne dođemo u situaciju bit ćemo do kraja jasni da onaj tko kontrolira glavni server da kontrolira i kompletan izborni proces”, naveli su.
z HSP BiH dodaju da kada je riječ o poštenim izborima posebno treba napomenuti nametanje izborne volje, odnosno da jedan narod bira drugom predstavnike u izvršnu i zakonodavnu vlast.

Cijelo obraćanje Nikole Raguža kao i intervju za našu televiziju pogledajte u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Peta korizmena nedjelja

Iako nam se čini da se svijet u kojemu živimo više bavi sam sa sobom, opčinjen materijalizmom, opijen hedonizmom, zaražen relativizmom i u mnogim ispadima obilježen prostačkim primitivizmom, ipak se ne možemo oteti dojmu da postoje pojedinci i grupe koji bi željeli biti upućeni u svu istinu. Piše: Pavo Jurišić, Katolički […]

Pretplatite se