FILMSKA PRIČA: Malenu Klaru pred kućom porodio otac

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 36 Second
Reporterka Dnevnika Nova TV Sanja Jurišić razgovarala je s ocem malene Klare. Tihomir Vukoja opisao je što se dogodilo.
Na prva dva poroda nije želio ići, no na ovaj je morao. “Protivnik sam da se ide na porode, ali evo sada se dogodilo da sam bio prisiljen biti babica, a ne biti na porodu. Drago mi je, ali ne bih ponovio”.
“Klari se žurilo, nije htjela pričekati, sjeli smo u auto, ali nakon 10 metara, ona je odlučila zaustaviti auto. Izlazim! Tako je bilo, morali smo stati. Sreća, bila su tamo braća, neviste, baka. Svi su bili u blizini i pomogli. Nosili su vodu, ručnike, plahte. Spasili su situaciju. Ipak, Barbara je sve vodila i koordinirala.
Donesite mi vodu. Pripremite sve. Ona je bila upućena u sve to. Ona nas je vodila”, opisao je Tihomir način dolaska malene Klare na svijet.
“Bio je šok kada sam vidio ljubičasto dijete. Prvi puta sam bio na porodu pa mi je bilo malo čudno. Ali ona je objasnila da je to sve normalno. Primila je bebu, okrenula ju, lupila je po leđima. Kada je beba zaplakala, svima je rekla da je sve super i da je sve u redu i da beba diše i da se ne trebaju bojati. To je najbitnije”.
Hitna pomoć na lokaciju je stigla kad je sve već bilo gotovo, tek su mogli konstatirati kako je porođaj prošao baš kako treba. Malena Klara s mamom Barbarom je otišla u bolnicu, no u ponedjeljak se vratila kući.
“Bili su iznenađeni što je sve već riješeno, samo su trebali odrezati pupčanu vrpcu. Čestitali su i mami i meni i rekli da je sve super odrađeno”. Imao je poruku za očeve koji će se eventualno naći u ovakvoj situaciji:
“Savjetujem im da brzo voze u bolnicu! Bitno je biti smiren i nema panike. Treba slušati i treba svakako znati nešto o porodu. Poželjno je da žena zna, ako ne tata!”, rekao je kroz smijeh.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Nikad lošija potražnja za ogrjevnim drvetom

Prema podacima Uprave za neizravno oporezivanje (UNO), BiH je od siječnja do kraja srpnja ove godine izvezla ogrjevnog drveta u vrijednosti od 49,04 milijuna maraka, dok je istovremeno na inozemno tržište plasiran pelet vrijedan 9,79 milijuna KM. U istom razdoblju prošle godine na strano tržište otišlo je 67,06 milijuna KM […]

Pretplatite se