Klimatološka zima stigla, a temperature i preko 20 stupnjeva

admin
0 0
Read Time:55 Second
Klimatološka zima stigla je 1. prosinca, što se ne bi moglo reći prema temperaturama zraka koje su izmjerene u ranim jutarnjim satima.

Temperature zraka u 07 sati (°C): Bjelašnica 3, Ivan Sedlo 12, Livno 13, Sokolac 14, Sarajevo, Široki Brijeg 16; Bugojno, Trebinje 17, Bihać, Mostar, Tuzla, Zenica 18, Neum 19, Banja Luka 20.

Očekivana današnja dnevna temperatura iznosit će od 17 do 23 °C.

Početak prosinca obilježit će promjenjivo vrijeme s temperaturama koje dosezaju do 20 stupnjeva, dok se tek u nedjelju očekuje osjetnija promjena vremena s temperaturama koje priliče zimi.

Uz kišu i pljuskove tijekom subote bit će i uvjeta za grmljavinu. Prema večeri pad temperature zraka od sjeverozapada uvjetuje napredak fronte preko naše zemlje s kojim će u Krajini početi padati snijeg, napisao je Sladić.

Poznati bh. meteorolog Nedim Sladić na svojim društvenim mrežama objavio je kako je u noći s petka na subotu u Tuzli zabilježen 21°C, dok su na prvi dan klimatološke zime u Zenici izmjerena čak 24 °C.

De facto još stupanj nedostaje da prijeđe granicu tzv. “ljetnog dana”, komentirao je bh. meteorolog.

jabuka.tv  Foto: Freepik

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

"PROLJEĆE U MRTVOJ ŠUMI" - IZLOŽBA SVETISLAVA CVETKOVIĆA

Umjetnik Svetislav Cvetković predstavio se publici izložbom crteža “Proljeće u mrtvoj šumi” u Franjevačkom muzeju i galeriji Gorica u Livnu. Iako je rođeni Livnjak ovo je njegova prva samostalan izložba u rodnom gradu. “Proljeće u mrtvoj šumi” metaforičan je naziv i svatko ga može interpretirati na svoj način. Umjetnik Svetislav […]

Pretplatite se