OŠ fra Mije Čuića Bukovica: Oslikano dječje igralište

admin
0 0
Read Time:51 Second

Učenici i djelatnici OŠ fra Mije Čuića u Bukovici svojim su radom priskrbili novo dječje igralište, a ovih dana su ga i oslikali te posadili zelenilo.

Plod je to školskog sudjelovanja u projektu Genesis: Servisno učenje u umjetnosti, a svoj doprinos dali su i domaći poduzetnici.

Svesrdnim zalaganjem djelatnika u školi, učenici su kroz glumu i slikanje prezentirali naučeno  surađujući s ustanovama u lokalnoj zajednici: Dječjim vrtićem „ Bukovica“, Udrugom „ Nova nada“, a planiran je i posjet „ Staračkom domu“ u Tomislavgradu.

Voditelji projekta Servisno učenje puni su hvale za plodonosnu suradnju koja je tekla bez problema te polučila vidljive rezultate; opremljeno i uređeno dječje igralište.

Ovih dana školu je posjetila skupina djece vrtićkog uzrasta u uzvratnom posjetu. Nazočili su proslavi Dana kruha, razgledali školu i uživali na novom dječjem igralištu. Druženje je bilo zabavno, ugodno i  korisno.

Završnica projekta planirana je za kraj kalendarske godine kad će učenici prikazati snimljeni film o tijeku svih aktivnosti.

Zahvalni smo na ovom, a veselimo se i novim projektima koji pridonose općem dobru.

Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

BiH godišnje napusti 18.200 osoba, u čije je obrazovanje uloženo oko 500 milijuna eura

Samo na obrazovanju onih koji napuste Bosnu i Hercegovinu država izgubi od 410 do 500 milijuna eura godišnje. Prosječan godišnji neto odljev stanovništva iz ove zemlje, prema OECD-ovim podacima, iznosi oko 18.200 osoba, piše Večernji list BiH. Ako uzmemo podatke o troškovima obrazovanja u ovoj zemlji do kojih su došli […]

Pretplatite se