Mađarska bolja od Hrvatske, ništa od borbe za medalju

admin
0 0
Read Time:50 Second
Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je u dramatičnoj utakmici na EP-u od Mađarske 26:29 u subotu navečer.

Bio je ovo susret od velike važnosti za obje ekipe, budući da je samo pobjeda označavala borbu za medalju, ali nažalost do toga nije došlo.

Hrvatska nije bila prava na terenu, bilo je tu previše tehničkih grešaka, nerealiziranih šuteva i izgubljenih lopti, što se jednostavno ne smije događati.

Od prve minute smo bili kao ispuhani balon, nismo imali tu glad i žeđ i to se vidjelo. Mađari su bili brži od nas, večeras nismo bili pravi, i to moramo priznati, kazao je trener Goran Perkovac odmah nakon susreta i dodao:

Mislim da je je ova utakmica trajala još dva sata, da ju ne bi dobili. Napravili smo njihovog golmana najboljim igračem, možda je to stvarno neiskustvo. 

No, Perkovac je naglasio da je unatoč porazima, Hrvatska dobila širok kadar i da svakako, ima svijetlu budućnost, a sada slijedi borba za što bolji plasman, protiv Islanda i domaćina Njemačke.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Znate li pravilo 50/30/20? Ono bi moglo preporoditi vaše financije

Prema pravilu 50/30/20, preostalih 20% vašeg prihoda trebalo bi ići prema vašoj štednji, koja se koristi za veće dugoročne ciljeve. Dobar način za upravljanje svojim financijama je pravilo 50/30/20. Ideja je podijeliti svoj prihod u tri kategorije, trošeći 50% na potrebe, 30% na želje i 20% na štednju. 50% za […]

Pretplatite se