PLAVO-BIJELA NOĆ U POSUŠJU OKUPILA VIŠE OD 500 UZVANIKA

admin
0 0
Read Time:36 Second

Povodom 74. rođendana HŠK Posušje prvi put je održana “Plavo – bijela noć” koja je okupila preko 500 uzvanika. Svečanost je službeno otvorio načelnik općine Posušje Ante Begić.

Večer je bila posvećena donatorima, sponzorima, pokroviteljima, navijačima, simpatizerima, prijateljima kluba koji su ključni za postizanje uspjeha i ostvarenja sportskih ciljeva.

Uz ugodnu zabavu i druženje, više od 500 gostiju, prikazan je kratak video o posljednjih nekoliko godina uspona kluba kako u natjecateljskom, tako i u infrastrukturom smislu.

 

Veliku zahvalnost u ime momčadi izrazio je kapetan HŠK Posušje s kojim smo popričali o aktualnim događanjima u klubu. Također dio atmosfere s Plavo – bijele noći pogledajte u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Vlada HBŽ-a: Poziv za sudjelovanje na obukama Direkcije za europske integracije u prvom kvartalu 2024. godine

Direkcija za europske integracije poziva sve zainteresirane da se prijave za pohađanje obuka iz područja europskih integracija koje će se održati u prvom kvartalu 2024. godine. U okviru Plana obuka za 2024. godinu Direkcija je izvršila ažuriranje sustava obuka s ciljem kratkoročnog usklađivanja sa potrebama koje proizlaze iz procesa i iskazanih […]

Pretplatite se