Stiže novo zahlađenje, bit će i snijega, evo u kojim dijelovima BiH

admin
0 0
Read Time:53 Second

U idućim danima očekuje nas prolazna stabilizacija vremena u Bosni i Hercegovini. Od danas pa do petka, predviđa se pretežito sunčano vrijeme, uz hladna jutra i toplije dnevne temperature. Jutarnji sati bit će obilježeni slabim do umjerenim mrazom, dok se tijekom dana očekuje porast temperatura, lokalno čak do oko 16 °C u četvrtak i petak.

Međutim, od vikenda (17./18.02.) najavljuje se promjena vremena s porastom oblačnosti i povremenim padalinama. Od nedjelje, novo zahlađenje će donijeti snijeg, posebno u planinskim područjima. U narednim danima i generalno tijekom treće dekade veljače, postoji mogućnost da snijeg zahvati i niže dijelove zemlje, prenosi Radiosarajevo.

“Od vikenda(17./18.02.) promjena vremena uz porast oblačnosti i povremene padaline. Od nedjelje stiže novo zahlađenje s kojim će opet najprije snijega biti na planinama. U tijeku sljedećeg tjedna i generalno u trećoj dekadi veljače postoje šanse da snijega bude i u nižim krajevima.”, napisali su iz bh meteo.

Građani se pozivaju da prate vremenske prognoze i budu spremni na ove promjene kako bi se pravilno pripremili za različite vremenske uvjete.

Večernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Pepelnica ili Čista srijeda: Znate li što se radi na ovaj dan?

Danas je Pepelnica ili Čista srijeda, dan kojim započinje korizma kao poseban oblik pokorničke priprave za proslavu Kristova vazmenoga otajstva. Korizma, ne računajući nedjelje, traje 40 dana. Pepelnica svojom simbolikom poziva vjernike na dublje promišljanje i promjenu srca. Naziv joj potječe iz obreda pepeljanja, kad svećenik vjernike posipa pepelom po […]

Pretplatite se