MASKENBAL 2024. U TOMISLAVGRADU

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Povodom karnevala razdoblje prije Korizme u kojemu se priređuju povorke maškara kostimirani mališani ukrasili su tomislavgradske ulice.

Za učenike iz tri osnovne škole s područja Tomislavgrada ovo je bila prilika da na jedan dan postanu sve što požele: super junaci, snjegovići, policajci ili bilo koji lik iz njihove mašte. Za osmišljavanje ideje i izradu kreativnih kostima bile su zadužene učiteljice, nastavnice, roditelji ali i vrijedni učenici.

Predstavljanje skupnih maski na Trgu bilo je lakše uz animatore s kojima su maškare plesale i igrale kreativne igre. Njihovu kreativnost i trud trebalo je i nagraditi, a čim drugim nego – pokladnim krafnama i slatkišima.

Zahvaljujući dobroj glazbi DJ-a, zabava je bila potpuna, a plesni podij pun.

Osim Pepe Pig i Spužva Boba, zabavu pod maskama razveselile su i tomislavgradske mažoretkinje.

I da ne zaboravimo reći, čuvari građanskoga reda i mira našli su se i u povorci, a sigurnost cijele družine osiguravale su kolege u plavim odorama – duvanjski policajci.

Svoje maske kreativni učenici predstavljali su prigodnim skečevima, a žiri u kojemu su bile duvanjske umjetnice, slikarice i kiparice Gabrijela Vučemil, Marija Magdalena Vukadin i Mirka Drmić odradile su zahtjevan posao.

Stručni žiri ni ovoga puta nije imao nimalo lak zadatak. Na red su prvo došle skupne maske, pri čemu je prijestolje su prvo mjesto zauzeli Bauštelci. Drugu skupnu nagradu osvojile su Torbe, treću Kasete i olovke,  četvrtu Ananasi, a petu nagradu Oči. Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

VESELO NA MASKENBALU U GLAMOČU

Osnovna škola Glamoč i ove kao i svake godine do sada priredila nezaboravan maskenbal. Kreativnim idejama učiteljice su učinile da djeca bar na trenutak postanu super heroji, pužići i još poneki dragi likovi iz crtića. Vesela povorka maškara krenula je od Osnovne škole prema Gradskom parku gdje je djecu dočekao […]

Pretplatite se