MARIO BRINE O KOZAMA NAKON OČEVE SMRTI

admin
0 0
Read Time:43 Second

Podno planine Kamešnice sa Hrvatske strane nalazi se Otok koji pripada Sinju. Selo je ovo u kojemu živi Mario jedan od osmero djece obitelji Mioč. Marijev tata brinuo je o stadu koza kojima je prehranjivao svoju obitelj. Nažalost, prošle godine je preminuo nakon teške bolesti.

Mario je prekinuo svoje srednjoškolsko obrazovanje kako bi pomogao svojoj obitelji te kako kaže u čast svog oca nastavio činiti što i on, te sada ima najveće stado koza u Cetinskom kraju.

Iako je kišno vrijeme ekipa PROTV krenula je planinskim putem te u srcu Kamešnice pronašla Maria i njegovo stado koza. U prilogu za našu televiziju Mario nam je ispričao svoju životnu priču kako se mlad odlučio brinuti za mnogobrojne koze te na taj način pomoći svojoj obitelji. Također, otkrio nam je i svoje planove za budućnost što možete pogledati u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

PRIČE S DUVANJSKE PIJACE

Ponedjeljak, dan u Tomislavgradu poznat kao dan za pijacu. Unatrag nekoliko godina brojni prodavači imali su štandove ovdje i nudili raznovrsnu robu za kupce. Danas tek rijetki. Kao što je mali broj prodavača, tako i mali broj kupaca, ali još uvijek postoje oni koji ponedjeljak rezerviraju za pijacu. Ekipa PROTV […]

Pretplatite se