Zima se vraća, evo kad se očekuje snijeg i u nizinama

admin
0 0
Read Time:49 Second

Prema vremenskoj prognozi za Bosnu i Hercegovinu danas se očekuje sunčano uz umjerenu oblačnost. Jutarnje temperature zraka će biti u rasponu od -1 do 5°C, dok će dnevne temperature biti u rasponu od 12 do 17°C.

U petak se očekuje djelomično vedro vrijeme u Bosni i Hercegovini, uz rijetku mogućnost pojave kiše. Jutarnje temperature zraka će biti u rasponu od 2 do 7°C, dok će dnevne temperature biti u rasponu od 10 do 16°C.

Za subotu se prognozira jače naoblačenje sa sjevera koje će donijeti kišu u nizinama, a snijeg u višim područjima. Temperature zraka će pasti tokom noći na nedjelju, a u nizinama Bosne će padati snijeg ili susnježica. U Bosni će se tokom prijepodneva javiti jugo, koje će se u drugom dijelu dana promjeniti na sjever, dok će u Hercegovini puhati južni vjetar. Jutarnje temperature zraka će biti u rasponu od 3 do 8°C, dok će dnevne temperature biti u rasponu od 7 do 13°C.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Cijene stanova otišle u nebo, evo koja je prosječna cijena kvadrata u BiH

Prosječna cijena prodanih novih stanova u Bosni i Hercegovini u četvrtom kvartalu prošle godine iznosila je 2.419 KM po metru kvadratnom. U usporedbi s prosječnom cijenom prodanih novih stanova po metru kvadratnom u 2021. godini, prosječna cijena je veća za 32,3 posto, te u odnosu na četvrti kvartal 2021. godine […]

Pretplatite se