Krišto: Na današnji dan 1992. izjasnili smo se za BiH državu Hrvata, Bošnjaka i Srba

admin
0 0
Read Time:39 Second

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto uputila je čestitku u povodu 1. ožujka – Dana neovisnosti Bosne i Hercegovine.

„Na današnji dan 1992. godine izjasnili smo se za Bosnu i Hercegovinu državu Hrvata, Bošnjaka i Srba kao konstitutivnih naroda i svih drugih koji u njoj žive.

Stoga neka i ovaj Dan neovisnosti bude podsjetnik za naše zajedničko djelovanje i predanost izgradnji bolje, sigurnije, prosperitetnije države jednakopravnih konstitutivnih naroda i drugih građana.

Danas, 32 godine poslije, čvrsto smo uvjereni u uspjeh BiH na europskom putu i iščekujemo službeno otvaranje pregovora BiH s EU-om.

U svoje osobno ime i kao predsjedateljica Vijeća ministara BiH svima u Bosni i Hercegovini upućujem čestitku u povodu 1. ožujka – Dana neovisnosti Bosne i Hercegovine“, navodi se u čestitki predsjedateljice Vijeća ministara BiH Borjane Krišto.

brotnjo.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Kampanja EP-a za europske izbore poziva birače da "iskoriste svoj glas"

Do europskih izbora ostalo je nešto više od 100 dana, a nestranačka kampanja Europskog parlamenta u svim članicama Europske unije nastojat će potaknuti birače da “iskoriste svoj glas”. “Kampanja Europskog parlamenta je nestranačka, provodi se decentralizirano u svih 27 država članica, a u nju planiramo uključiti partnere iz javnog i […]

Pretplatite se