Dalić nakon Škotske: Bili smo zakočeni i u strahu

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second
Hrvatska je osvojila tri boda protiv Škotske, ali daleko od toga da je briljirala. Nije neočekivano s obzirom na sastav ali i formaciju. Zlatko Dalić je na kraju izabrao 3-4-2-1. Koja je se pokazala kao dobra, ali opet, kako se to kaže trebat će vremena za uigravanje. Škoti su u svom stilu odigrali utakmicu, na kraju je im je VAR uzeo taj jedan bod.
Izbornik Hrvatske nije bio pretjerano zadovoljan izdanjem svoje reprezentacije. “Sretan sam zbog tri boda, ali nisam presretan kako smo večeras izgledali, no glavno da su tri boda tu. Puno nepotrebnih pogrešaka, sami smo si skuhali prvi gol, nismo bili konkretni, nismo bili agresivni, nismo bili kompaktni kakvi smo trebali biti.” Prokomentirao je Dalić i završnicu utakmice: “Zadnjih 10 minuta se nepotrebno uvučemo pred naša vrata, umjesto da ih držimo gore, to je za analizu zašto tako reagiramo. Zašto ne čuvamo loptu i ne napadnemo visoko, nitko im to nije rekao, tako se dogodilo, moramo izanalizirat zašto nam se to ponavlja, Italija, Albanija i sada Škotska. Sreća za nas da je bio offside.”
Hrvatska je i dalje blizu cilja, jedno od prva dva mjesta u skupini Cijela ekipa nije bila na razini. Bili smo zakočeni, u strahu, nismo dobro okretali stranu, bili smo spori, nismo dovoljno brzo osvajali prostor. Tri boda su tu, pobjeda je najvažnija, ali igra mora biti bolja. Imamo dva dana do Poljske, mora tamo biti bolje. Bili smo bolji protiv Poljske u Osijeku te protiv Portugala. Malo sam negativan nakon ove utakmice. Ali ne smijem biti, Škotska je dobra reprezentacija.
No, nismo igrali onako kako sam mislio, zato sam malo potonuo. No ponavljam, uzeli smo tri boda. Mi tražimo prva dva mjesta u skupini. Cilj je ostati u elitnoj skupini, želimo igrati u četvrtfinalu”, naglasio je Dalić je nakon utakmice.
Bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Trebević ‘pukao’, zemlja se otvorila više od 2 metra samo 50 m od kuća

Tlo na Trebeviću u Mjesnoj zajednici Širokača na području Općine Stari Grad u Sarajevu pomjerilo se za više od dva metra uslijed klizišta i sada su u opasnosti mještani. Da bi do toga moglo doći nadležnima se mnogo ranije ukazivalo. Postalo je tema tek sada – nakon stravične tragedije u […]

Pretplatite se