Hajduk-Dinamo na Poljudu od 18 sati

Domagoj
0 1
Read Time:46 Second

Večeras od 18 sati, na rasporedu je najveći derbi hrvatskog nogometa između Hajduka i Dinama na Poljudu, koji bi mogao imati veliki utjecaj na nastavak utrke za naslov prvaka.

Dinamo dolazi u Split s osam bodova prednosti, a s eventualnom pobjedom napravio bi ogroman korak naprijed ka obrani naslov prvaka Hrvatske. S druge strane pobjeda Hajduka vratila bi neizvjesnost u prvenstvo i pokvarila raspoloženje pred odlazak na gostovanje kod preporođenog Osijeka.

Ovo će biti treći okršaj Dinama i Hajduka ove sezone, a u prva dva slavili su Zagrepčani. Boljim izvođenjem jedanaesteraca u Superkupu te u prvenstvenom susretu, također odigranom na Maksimiru, s visokih 4:1.

Dinamova serija u HNL-u ove sezone je i više nego impresivna. U 12 odigranih susreta momčad Ante Čačića upisala je 11 pobjeda i tek jedan remi protiv Varaždina. Splićani su pak na omjeru od osam pobjeda, dva remija i dva poraza.

gol.hr/tc

Foto: Slavko Midzor /Pixsell

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

KUD Mokro organizira koncert na čast pokojnog Marija Pinjuha

U organizaciji KUD-a Mokro u subotu, 22. listopada u dvorani Zavoda svete obitelji u Širokom Brijegu s početkom u 18 sati bit će održan koncert pod nazivom „Folklor je moj život“. Koncert se održava na čast prerano preminulog višegodišnjeg člana KUD-a Mokro i novinara Marija Pinjuha koji je svoj kratki […]

Pretplatite se