Računi za struju su vam previsoki? Evo nekoliko načina uz koje možete smanjiti troškove

admin
0 0
Read Time:53 Second

Uštedjeti možete i na kuhalima za vodu. Svoje račune za energiju možete smanjiti za 13 eura godišnje punjenjem kuhala za vodu sa samo onoliko vode koliko vam je potrebno.

Računi za struju stvaraju velike rupe u našim kućnim proračunima u ovo doba godine, ali uz nekoliko trikova možete smanjiti godišnje troškove rada kućanskih aparata.

Stručnjaci savjetuju da nikada ne postavljate perilice rublja ili posuđa na ciklus koji traje dulje nego što je potrebno i pere na višim temperaturama.

Umjesto toga isprobajte ekološki način rada na svom uređaju, piše The Sun.

Također, pranje na 30 stupnjeva i smanjenje količine rublja može uštedjeti i do 34 eura godišnje, prenosi N1.

S druge strane, održavanje televizije, računala i igraćih konzola u stanju pripravnosti povećava račune do čak 65 eura godišnje i stoga se preporuča da isključite utikač ili razmislite o pametnim utikačima koji koriste tajmer za isključivanje uređaja.

Uštedjeti možete i na kuhalima za vodu. Svoje račune za energiju možete smanjiti za 13 eura godišnje punjenjem kuhala za vodu sa samo onoliko vode koliko vam je potrebno.

Večernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Strani mediji: Milanovićeva odluka je ”neočekivana”

”Hrvatski predsjednik Zoran Milanović objavio je u petak da će se kandidirati za moćniju funkciju premijera”, piše Reuters i opisuje to kao “neočekivanu odluku”, dok slovenski STA navodi da bi to moglo značajno izmijeniti situaciju zbog njegove popularnosti u anketama javnog mnijenja. Milanović će se kandidirati na predstojećim izborima kao […]

Pretplatite se