Tomislavgradska Hvidra na 26. Svehrvatskom športskom natjecanju invalida Domovinskoga rata

admin
0 0
Read Time:33 Second

Zajednica županijskih zajednica, udruga i članova hrvatskih ratnih vojnih invalida Domovinskoga rata Republike Hrvatske, na čelu s predsjednikom Josipom Đakićem, a pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića te pokroviteljstvom župana VPŽ Igora Androvića i gradonačelnika Grada Virovitice Ivice Kirina, organizirala je danas u Virovitici 26. Svehrvatsko športsko natjecanje invalida Domovinskoga rata (SŠNIDOR).

Organizirano postrojavanje sudionika natjecanja bilo je ispred hale Viroexpo u Virovitici s početkom u 8:45 sati, a u 9 sati otvorenje uz pozdravnu riječ organizatora, domaćina i gostiju, javlja virovitica.hr.

Prvo od natjecanja, bila je utrka u invalidskim kolicima, a potom su uslijedila i ostala natjecanja predviđena programom. Proglašenje pobjednika bit će večeras.

virovitica.hr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Balon na vrući zrak nova atrakcija u Hercegovini

Turizam u Hercegovini uz brojne aktivnosti dobio je i novu turističku atrakciju, i to panoramski let balonom na vrući zrak. – Došli smo u Hercegovinu prošle godine u rujnu na odmor balonom, napravili smo nekoliko letova da provjerimo stanje i svidjelo nam se mjesto, pa smo odlučili ovdje otvoriti tvrtku […]

Pretplatite se