SVEČANO POTPISIVANJE UGOVORA O DODJELI STIPENDIJA ZA STUDENTE – TOMISLAVGRAD

admin
0 0
Read Time:45 Second

U zgradi općine Tomislavgrad održano svečano potpisivanje ugovora o dodjeli stipendija za studente s područja općine Tomislavgrad, a pravo na stipendiju u akademskoj 2023./2024. godini, po prethodno provedenom natječaju, ostvarilo je 67 redovitih studenata.

U cilju dodatnog financijskog olakšanja roditeljima i studentima, od ove godine povećan je mjesečni iznos stipendija koje dodjeljuje Općina Tomislavgrad te umjesto dosadašnjeg od 150 KM, iznosi 200 KM.

Načelnik Ivan Buntić i predsjednik Općinskog vijeća Ilija Papić pozdravili su studente i čestitali im uz želje da i dalje nastave marljivo raditi i usavršavati se te da sutra upravo oni budu nositelji razvoja naše zajednice.

Ulaganje u obrazovanje i potporu mladima od izuzetnog je značaja za razvoj društva u cjelini te će i u vremenu pred nama, uz ostale mjere potpore ovoj populaciji, ovo biti jedan od prioriteta lokalne samouprave. Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

ŽIVOT U STARAČKOM DOMU, RENIĆI

Veliki četvrtak, dan posljednje Isusove večere s apostolima odlučili smo provesti sa štićenicima Staračkog doma sv.Nikola, Renići. Štičenici doma razgovarali su s našom Ivanom o životu u domu, ali i kako se prije pripremalo za Uskrs, te kakvi su običaji za Uskrs u njihovim krajevima. Ovu zanimljivu priču pogledajte u […]

Pretplatite se