Čilić spasio dvije meč lopte i otišao u polufinale

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second
Marin Čilić je u polufinalu ATP turnira u kineskom Hangzhouu. Nakon dvije godine čekanja, ozljeda i oporavaka, Marin je uspio nakon povezati jedan dobar tjedan i plasirati su u polufinale jednog turnira.
Protivnik je u četvrtfinalu bio Yasutaki Uchiyama, Japanac, trenutačno 160. igrač svijeta, meč je trajao dva sata i 47 minuta, Čilić je na kraju bio bolji 6-2, 6-7(4), 7-6(5). Čilić je servirao 19 aseva, a Uchiyama devet.
Hrvatski je tenisač imao 40 winnera i 27 neprisiljenih pogrešaka, a Japanac 20 winnera i 19 neprisiljenih grešaka. Prvi set nije nagovještavao maratonac, s obzirom na to da je Čilić došao do prednosti uz dvostruki break. Marin je na početku drugog izvukao tri break lopte s kojim se susreo ponovo kod 5-5.
U tie breaku Uchiyama odlazi na 5-3, uzima set 7-4. Japanac je imao veliku priliku u trećem setu, vodio je 5-3, kod 6-5 je Čilić spasio dvije meč lopte. I to je bilo sve.
Uchiyama ima 4-1 u tie breaku, ali onda Marin uzima šest od sedam poena i odlazi u polufinale.
Hrvata u polufinalu čeka 39. tenisač svijeta Amerikanac Brandon Nakashima. Čilić i Nakashima se zasad u karijeri još nisu susreli, a Amerikanac je trenutačno u odličnoj formi.
Bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Tisuće vjernika u Međugorju nakon povijesne odluke

Vatikan je prije nekoliko dana objavio odluku o Međugorju. Svetište je dobilo status nihil obstat, što znači da Vatikan priznaje brojne pozitivne duhovne posljedice, ali ostaje suzdržan vezano za ukazanje Gospe i vidjelice. U Međugorju je danas održana prva nedjeljna misa nakon povijesne odluke. Iz Međugorja se za Dnevnik HTV-a […]

Pretplatite se