Izabrano rukovodstvo Skupštine Hercegbosanske županije

admin
0 0
Read Time:35 Second


Foto:HDZ 1990

Na nastavku I. konstituirajuće sjednice Skupštine koja je danas održana u Tomislavgradu za predsjedatelja Skupštine izabran je Jozo Ćosić, zamjenik predsjedatelja iz reda bošnjačkog naroda je Arif Kovačević, dok je za zamjenicu predsjedatelja iz reda Srpskog naroda izabrana Dragana Damjanović.

Zastupnici su usvojili i prijedlog privremenog Povjerenstva za izbor i imenovanje te usvojili Odluku o izboru stalnih Radnih tijela Skupštine.
Jozo Ćosić u prošlom mandatu je također obnašao dužnost predsjedatelja Skupštine. 2012. godine izabran je u Općinsko vijeće Livna, a od 2014. godine zastupnik je u Skupštini Hercegbosanske županije. Član je Predsjedništva HDZ 1990 i predsjednik Županijskog odbora stranke u Hercegbosanskoj županiji. Ranije je obnašao dužnost predsjednika Mladeži HDZ 1990.

Skupština HBŽ-a/HDZ 1990

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

AZ razbio Hajduk i postao prvakom Europe

Mladi nogometaši Hajduka poraženi su u finalu juniorske Lige prvaka. Mladi nogometaši Hajduka poraženi su finalnom dvoboju juniorske UEFA lige prvaka u Ženevi od nizozemskog AZ Alkmaara rezultatom 0:5 (0:1). Golove su za AZ postigli Ganac Jayden Addai (45, iz kaznenog udarca), Ernest Poku (70, 76) i Mex Meerdink (79, […]

Pretplatite se