Hrvatska večeras igra za final 4 Lige nacija

Domagoj
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Hrvatska nogometna reprezentacija će u večeras od 20:45 u Beču igrati posljednje kolo skupine u elitnom rangu Lige nacija protiv domaćina Austrije. To će biti utakmica odluke za izabranike Zlatka Dalića koji imaju sve u svojim rukama da izbore plasman u Final Four Lige nacija. Danskoj igra isključivo pobjeda protiv Francuske kako bi imali šanse za prvu poziciju u skupini. Prostora za kalkulacija nema iako Vatreni žele sigurno proći dalje moraju slaviti u Beču.

Image

Konferenciju za medije je otvorio izbornik Zlatko Dalić.

“Očekujem tešku utakmicu u kojoj moramo dati sve od sebe, najvažnije je da sami odlučujemo o sebi. Imamo veliku priliku, a za nju smo se sami izborili. Najvažnije je da sami odlučujemo o sebi. Moramo posao odraditi do kraja, a ne čekati što će napraviti Francuzi. Bilo bi lijepo završiti ovaj ciklus s pobjedom prije svjetskog prvenstva”, kazao je Dalić.

Image

Na novinarskoj konferenciji na Ernst Happel stadionu bio je i Mateo Kovačić, koji je rođen u Austriji.

“Rođen sam ovdje, odrastao sam ovdje, moji prvi dani su bili u Austriji, ovdje sam živio do 13 godine. Moja obitelj i danas živi ovdje. Za mene je ovo posebna utakmica, drago mi je što se mogu vratiti ovdje gdje sam odrastao. Na tribinama će biti obitelj i puno mojih prijatelja, lijep je osjećaj za mene”, kazao je veznjak Chelsea.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Prava invazija: ‘Na utakmici se očekuje 20 tisuća, ali po gradu bi moglo biti i oko 50 tisuća Hrvata!‘

Mnogi Hrvati svoje su prebivalište i posao pronašli u austrijskoj prijestolnici koja će ove nedjelje, prema procjenama, biti bogatija za njih još minimalno 20 tisuća. Ulice Beča, kao i stadion Ernst Happel, bit će preplavljene crveno-bijelim kockicama, a “vatreni” bi u borbi za završni turnir Lige nacije mogli imati domaćinsku […]

Pretplatite se