Hrgović na bodove pobijedio Zhanga i postao obvezni izazivač

Domagoj
0 1
Read Time:47 Second

Filip Hrgović uspio je pobijediti Zhileija Zhanga u najvažnijem meču svoje profesionalne karijere i doći do statusa obveznog izazivača za IBF-ov naslov svjetskog prvaka. Nakon 12 iscrpljujućih rundi sva tri suca bodovala su (115-112, 115-112,114-113) u korist najboljeg hrvatskog teškaša i on je na koncu pobjedio jednoglasnom odlukom, ali 39-godišnji Kinez bio je sve – samo ne lagan protivnik.

Zhang, koji je do sinoćnjeg okršaja bio neporažen boksač (s 24 pobjede i 19 nokauteva), svoju reputaciju opasnog nokautera čiji jedan udarac završiti meč opravdao je već u prvoj rundi kad je nezgodnim desnim krošeom zakačio Hrgovića po potiljku i srušio ga na pod. Sudac je brojao, ali se El Animal brzo pridigao i nastavio boksati.

“U nokdaunu nisam bio povrijeđen, samo sam izgubio ravnotežu. Ali iznenadio me, bio je bolji nego sam to očekivao. Bila je to jako bliska borba, ali ja sam u konačnici pobijedio”, zaključio je Filip.

sportske novosti/protv.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ćorić osvojio naslov u Cincinnatiju! Srušio Tsitsipasa i okrunio tjedan iz snova

Borna Ćorić pobijedio je Grka Stefanosa Tsitsipasa sa 7:6(0), 6:2 u finalu ATP turnira u Cincinnatiju. Stigao je tako do trećeg naslova u karijeri i prvog na turnirima iz serije ATP 1000. Prva dva naslova osvojio je u Marrakechu 2017. i Halleu 2018. godine. Ćorić je propustio dobar dio prošle […]

Pretplatite se