Tjedan pred nama: Toplo, temperature i do 25 stupnjeva

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

U Bosni i Hercegovini će danas preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme uz djelimično razvedravanje tijekom dana. Prijepodne magla po kotlinama Bosne i uz riječne tokove.

Vjetar slab promjenljivog smjera. Dnevna temperatura zraka od 18 do 25 stupnjeva. U ponedjeljak se očekuje sunčano vrijeme uz malu oblačnost.

Prijepodne po kotlinama Bosne i uz riječne tokove magla ili niska naoblaka. Vjetar slab uglavnom zapadni i sjeverozapadni.

Jutarnja temperatura od 8 do 14, na jugu do 16, a dnevna od 18 do 25 stupnjeva. U Hercegovini i na jugozapadu Bosne u utorak će biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost.

U ostatku zemlje oblačno uz djelimično smanjenje oblačnosti poslijepodne. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 8 do 14, na jugu do 16, a dnevna od 15 do 21, na jugu do 25 stupnjeva.

U srijedu u Hercegovini i na jugozapadu Bosne sunčano uz malu do umjerenu oblačnost.

U ostatku zemlje oblačno uz postepeno smanjenje oblačnosti poslije podne. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 8 do 14, na jugu do 16, a dnevna od 14 do 20, na jugu do 25 stupnjeva.

Sunčano uz malu do umjerenu oblačnost bit će u četvrtak.

Prijepodne po kotlinama Bosne i uz riječne tokove magla ili niska naoblaka. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni.

Jutarnja temperatura od 6 do 10, na jugu do 14, a dnevna od 14 do 20, na jugu do 25 stupenjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Vrisak.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Gradi se najviša stambena zgrada na svijetu koja će oboriti nekoliko rekorda

Burj Khalifa u Dubaiju slavu je stekla ne samo svojom impresivnom vanjštinom već i činjenicom da je trenutno najviša zgrada na svijetu. No, kako se u njoj nalaze prostori različitih namjena, titula najvišeg stambenog nebodera na svijetu trenutno pripada Central Park Toweru u New Yorku, koji se izdiže na 472 […]

Pretplatite se