Najveće gradilište na koridoru Vc

admin
0 0
Read Time:51 Second

Trenutno najveća gradilišta na Koridoru Vc nalaze se u Zeničko-dobojskoj županiji, na relaciji između Zenice i Žepča, piše BiznisInfo.ba. Tu se grade četiri dionice čijom izgradnjom će građani Bosne i Hercegovine dobiti novih 20 funkcionalnih kilometara autoceste, ukupne investicijske vrijednosti 419,1 milijuna eura s PDV-om.

Podaci o vrijednosti dionica su od protekle godine, a konačna vrijednost znat će se tek kad svi radovi budu okončani, jer je vrijednost dionica mijenjana tijekom izgradnje. Poprikuše – Nemila, Nemila – Vranduk, Vranduk – Ponirak i Ponirak – Vraca četiri su dionice čija je izgradnja u tijeku, a nakon što iste budu završene, dionica do Žepča bit će raća za 15-ak kilometara. Izgradnja ovih dionica kompleksna je i zahtjevna iz razloga što ta trasa ne ide ravnicom, već brdskim predjelima te se velikim dijelom sastoji u izgradnji objekta kao što su tuneli, mostovi i vijadukti… s malim udjelom trase autoceste. Na YouTube kanalu Drone Kamenjaš objavljeno je kako trenutačno izgleda izgradnja cijelog poteza od Zenice do Žepča.

 

 

Video na:   vecernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Migranti napali djevojčicu Trebinju

Djevojčica je napadnuta u Trebinju od strane nekoliko stranih državljana, tvrdi otac djevojčice Dražen Marić. Sve se dogodilo u srijedu, 2. listopada, iza 15:00 sati, na putu od Dživara do trebinjskog sela Zgonjevo. Prema riječima oca napadnute djevojčice, njegova kćer je došla uplašena i uplakana kući te je ocu rekla […]

Pretplatite se