Migranti napali djevojčicu Trebinju

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Djevojčica je napadnuta u Trebinju od strane nekoliko stranih državljana, tvrdi otac djevojčice Dražen Marić.
Sve se dogodilo u srijedu, 2. listopada, iza 15:00 sati, na putu od Dživara do trebinjskog sela Zgonjevo.

Prema riječima oca napadnute djevojčice, njegova kćer je došla uplašena i uplakana kući te je ocu rekla da su je napali migranti. Djevojčica je bila na biciklu, kada su je migranti pokušali zaustaviti, a jedan od njih joj je mahnuo i pokazao da ide za njim u šumu. Djevojčica je brzo pobjegla, piše Avaz.

Iz Policijske uprave Trebinje za medije su rekli da su odmah izašli na teren i da su s pripadnicima Granične policije BiH uhitili navedene migrante.

Otac djevojčice je za medije ispričao da je tu bilo osam migranata, sedam muškaraca i jedna žena i da ih je on vidio. U strahu je jer njegova kćerka svaki dan prolazi tim putem, te je apelirao na nadležne da reagiraju kada su u pitanju migranti koji svakodnevno prelaze iz Hrvatske u BiH.

Ovdje ima migranata i mi smo na to svakodnevno upozoravali, ali nitko ništa nije preuzeo povodom toga. Nekada prođe granična služba, a i to je rijetko, rekao je  otac djevojčice Dražen Marić, javio je Avaz.

 

 

Hercegovina.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Dinamo bez pobjede u 90. minuti

U dvoboju 2. kola Lige prvaka nogometaši Dinama i Monaca su u Zagrebu odigrali 2-2 (1-0). Dinamo je poveo atraktivnim pogotkom Petra Sučića (45+3) na asistenciju Martina Baturine, koji je u 66. minuti fantastičnim solo-prodorom povećao na 2-0. Monaco je smanjio preko Ganca Mohammeda Salisua nakon velike pogreške vratara Ivana […]

Pretplatite se