Mladići iz BiH osumnjičeni za više kaznenih djela

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem Policijske uprave dubrovačko-neretvanske dvojicu 20-godišnjaka, od kojih je jedan državljanin RH s prebivalištem u BiH, a drugi državljanin BiH, sumnjiči se za silovanje i razbojništvo počinjeno u lipnju ove godine, objavila je u petak policija. Osim toga, sumnjiči ih se i za kazneno djelo pokušaja razbojništva počinjeno krajem kolovoza, u čemu im je pomagao i trećeosumnjičeni, također 20-godišnji državljanin BiH, stoji u priopćenju.
Osumnjičeni dvojac je nakon prethodnog dogovora i dolaska u stan u dogovoreno vrijeme uz prijetnju hladnim oružjem prisilio oštećenu na spolni odnos, nakon čega su je također uz prijetnju hladnim oružjem prisilili da im preda svoj novac, koji im je ona iz straha predala, stoji u priopćenju.
“Radi se o novčanom iznosu od oko 4500 eura u raznim valutama. Uslijed navedenog događaja oštećena strana državljanka je zadobila lakše tjelesne ozljede”, objavila je policija.
U drugom je slučaju osumnjičeni 20-godišnji hrvatski državljanin s namjerom stjecanja protupravne imovinske koristi potom je u stan kriomice pustio 20-godišnjeg državljanina BiH te su njih dvojica fizički nasrnuli na jednu od oštećenih tražeći od nje novac, a kada je njena sustanarka počela zvati pomoć, pobjegli su van, gdje ih je u upaljenom vozilu čekao trećeosumnjičeni supočinitelj, objavila je policija.
Brzom reakcijom policije, koja je imala operativna saznanja o navedenom kaznenom djelu, počinitelji su odmah uhićeni i dovedeni u prostorije policije na kriminalističko istraživanje po završetku kojeg su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, zaključuje se u priopćenju.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Italija zbog krize u Volkswagenu traži nova tržišta za autodijelove

Italija je u potrazi za izvoznim tržištima za autodijelove ‘bacila oko’ na Meksiko i Vijetnam, računajući da bi zbog krize u Volkswagenu potražnja u Njemačkoj mogla oslabiti, rekao je ministar vanjskih poslova Antonio Tajani. “Svjesni smo situacije s kojom se Njemačka suočava u automobilskoj industriji”, rekao je ministar Tajani novinarima […]

Pretplatite se