Potpisan Ugovor o financijskoj potpori Požeško-slavonske županije projektu Franjevačkog samostana Rama – Ščit

admin
0 0
Read Time:43 Second

Požeško-slavonska županija, vodeći računa o očuvanju i jačanju položaja i identiteta Hrvata izvan Republike Hrvatske te očuvanju kulturne baštine, osigurala je financijsku potporu Franjevačkom samostanu Rama – Šćit u Bosni i Hercegovini.

Naime, u Franjevačkom samostanu Rama – Ščit, županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić i gvardijan Franjevačkog samostana Rama – Ščit fra Andrija Jozić potpisali su ugovor o financijskoj potpori kojim je osigurano dvadeset tisuća eura, a novac će biti usmjeren izgradnji galerije i knjižnice u okviru samostana.

Osim županije, u potpori sudjeluju i sve jedinice lokalne samouprave Požeško-slavonske županije pa su tako potpisu ugovora prisustvovali i predsjednik Županijske skupštine Požeško-slavonske županije i gradonačelnik Grada Lipika Vinko Kasana, gradonačelnica Grada Pleternice Marija Šarić, načelnik Općine Jakšić Ivica Kovačević te Ivana Ivanika predsjednica Ramske zajednice Požega.

Sredstva su osigurana u okviru proračuna Požeško-slavonske županije te u sklopu programa pomoći Hrvatima izvan Republike Hrvatske.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

PROMJENE STUPAJU NA SNAGU

Nova uredba EU nalaže da svi novi automobili od 7. srpnja 2024. moraju biti opremljeni brojnim novim sustavima pomoći, uključujući upozorenje na prekoračenje brzine. Ovo će biti obvezno samo za nove modele, koji će biti predstavljeni ove godine, ne i za modele koji su od ranije na tržištu. Oni će […]

Pretplatite se